26 helmikuun, 2021 | By admin

Blast off kanssa uusi space enigma online pokies

Värikkäät jalokivet, jotka työskentelevät ihmeitä maailmankaikkeuden kaukaa, ovat kääntymässä suosituksi teemaksi online-pokeille. Uusin tarjous tässä asiassa on Space Enigma, ja tämä kuuma uusi online-pokie näyttää siltä, että se voisi hyvinkin olla kaikkein jännittävin.

Tuottanut All41Studios, yksi Microgamingin luovista kolikkopelien kehityskumppaneista, uusi otsikko, jossa on 5 rullaa ja 10 voittolinjapakettia upeissa grafiikoissa, toismaailmallisessa musiikissa ja erilaisissa ominaisuuksissa. Niiden joukossa on wildeja ja uudelleenkierroksia. Jos sinulla on kiusaus tutustua pokies galaksiin, jossa on yllättävän runsaasti jalokiviä, siirry Ruby Fortuneen 27.

Värikäs universumimme

Rakastamme sitä, miten Microgamingin verkkopeligrafiikka vain paranee koko ajan. Sen mukaan, mitä olemme nähneet Space Enigmasta, voimme kadota unenomaisen avaruusmaiseman pariin tuntikausiksi. Näyttää siltä, että jotkut kuvat on otettu avaruusteleskoopeilla.

Voit nähdä tähtien tuikkivan ja meteorien välähtävän värikkäiden kaasupyörteiden ja avaruuspölyn välissä. Tämä kaikki on tietenkin taustalla. Vielä silmiinpistävämpiä ovat Space Enigman näkymättömien kiekkojen jalokivet!

Niihin kuuluvat kultainen heliodori, punainen rhodoniitti, vaaleanpunainen granaatti, vihreä peridot, sinivihreä afgaani, violetti ioliitti ja sininen kyaniitti, joilla kaikilla on ainutlaatuinen kristallirakenne. Näistä parhaiten maksavat heliodori ja rhodoniitti. Punainen kivi tarjoaa 12x vetosi, kun taas heliodor voisi palkita sinut jopa 50x veto.

Upean jalokivivalikoiman lisäksi rullilla on myös itse Space Enigma; 6-terävän tähden muotoinen kristalli, joka näyttää olevan kaikista muista kivistä. Symboli eroaa muista. Sinun tarvitsee vain katsoa sitä nähdäksesi, että se ei ole vakiokuvake.

Villi voima vapautuu

Space Enigman kristallitähti on vain yksi syy siihen, että tuleva titteli voisi olla yksi vuoden 2020 parhaista nettikikkailuista. Ensinnäkin, kuvake on pelin Wild.

Symbolin perustoiminto on korvata tavalliset symbolit, kun se voi auttaa luomaan tai lisäämään maksavaa yhdistelmää. Wildilla, joka esiintyy vain rullilla 2, 3 ja 4, on myös valta laajentaa ja täyttää kiekkonsa, mikä voi johtaa useisiin uusiin voittoihin, joista osa saattaa olla täysin mahtavia.

Wildin laajentaminen ja uudelleenkierrokset

Jos tämä Space Enigma -symboli olisi siinä kaikki, se olisi enemmän kuin tyydyttävää, mutta luuletko, että All41Studios pysähtyi siihen? Ei tule mitään mahdollisuutta. Oikein, joten kun siitä tulee laajeneva wild, symboli laukaisee myös uudelleenpyörityksen – mutta odota, on enemmän.

Tämä kaiken kaikkiaan vaikuttava kuvake, joka jo korvaa muita symboleja, laajeni täyttämään kelan ja käynnisti uudelleenpyörityksen, muuttuu Tahmeaksi. Nosta leuka lattialta. Emme vitsaile, eikä tämä symboli ole vieläkään valmis.

Hanki tämä – jos Space Enigma Re-Spin tuo toisen näistä maagisista kuvakkeista, uusi antaa sinulle vielä yhden uudelleenkierroksen. Kyllä, arvasit sen. Wildit on lukittu paikoillaan lisäkierrosta. Se on hulluutta. Hulluutta, sanomme, ja rakastamme sitä!

Mutkaton vedonlyönti ja pelattavuus

Kaikesta rehevästä visuaalisuudestaan ja musiikistaan, sen lumoamismalleista ja sen vakuuttavasta Wildista, Space Enigman vedonlyönnistä ja pelaamisesta on lohduttavan tuttua. Voit valita vetosi kolikoiden luottoarvon.

Säätämällä näitä arvoja voit pyörittää kiekkoja haluamallasi summalla minimi- ja maksimipanosrajojen välillä 0,10 ja 100,00 per kierros. Paluu pelaajaan -kurssi, joka on prosenttiosuus pelaajien vedoista, jotka teoriassa palautetaan ajan myötä, on tarkistettu ennen julkaisua tehtävällä testauksella. Palveluntarjoajan mukaan se on antelias 96,27%.

Osumaprosentti on 19,86. Uutta online-pokieta on kuvattu keskitason volatiliteetti, mutta emme voi karistaa tunnetta, että se kallistuu kohti asteikon ylempi pää. Jos niin käy, Space Enigma on varmasti vielä suurempi hitti pelaajien kanssa ympäri maailmaa. Kuka voisi vastustaa jotain niin jännittävää?