26 helmikuun, 2021 | By admin

Jännittävä uusi online pokie peli pyörä toiveita

Oletko koskaan toivonut, että henki myöntäisi toiveesi elämää mullistavasta rahasummasta? Jos vastasit kyllä – ja todella, kuka ei – meillä on täydellinen uusi online-kolikkopeli sinulle! Wheel of Wishes tuo progressiivisia jackpot-voittoja ja mekaniikkaa kilpailemaan ennätyksellisen Mega Moolahin kanssa, ja tulet rakastamaan jokaista sekuntia. Löydät sen Ruby Fortunen online-pokies-osiosta yksinoikeudella varhaisessa julkaisussa.

Vaurauden maailma

Arabian seikkailuteema Toiveiden pyörässä luo todellisen vaurauden maailman ensimmäisestä kierroksestasi. 5 kiekon ja 3 rivin tausta näyttää Aladdinin luolan sisäpuolelta, joka on täynnä kolikoita ja muita kultaisia knickknackeja. Arabian instrumentointi ja musiikilliset tekstuurit ovat auttaneet kehittäjiä luomaan inspiroituneen ääniraidan. Koska Microgaming on yksi kolikkopelin takana olevista tuotemerkeistä, terävä grafiikka ja täydellinen toiminnallisuus eivät ole vähempää kuin odotamme. Riippumaton ohjelmistoyritys Alchemy Gaming oli myös mukana tämän uuden nettikolikkopelin tuotannossa osana Microgamingin erittäin menestyksekästä mentorointiohjelmaa. Vaikka ne antavat startup-yrityksille tärkeitä neuvoja ja tarjoavat suuria resursseja, pienemmät yritykset tuovat pöydälle uutta innovaatiota. Kaikki hyötyvät, ja kuten Wheel of Wishesin dynaamisesta pelaamisesta näkyy, kolikkopelien harrastajat voittavat eniten.

Peruspelaaminen

Toiminta pelaa yli 10 voittolinjaa, ja voit pelata vain 0,1 tai jopa 25 jokaisella kierroksella. Teoreettinen Paluu pelaajalle -prosenttiosuus ja matalan volatiliteetin uuden kolikkopelin osumaprosentti on vielä julkistaminen, mutta emme näe mitään syytä uskoa, että ne olisivat mitään muuta kuin erinomaisia. Itse asiassa mekaniikka on suunniteltu erityisesti maksamaan usein, joten jokaisen toivekierroksen pitäisi olla jännittävä. Siksi olet iloinen kuullessasi, että se toimii täydellisesti kaikilla pöytäkoneilla ja mobiililaitteilla; voit pelata sitä milloin ja missä tahansa maksimoiden voittomahdollisuuksiasi entisestään. Sinun ei myöskään tarvitse ladata mitään ohjelmistoja pelataksesi; toiminnasta voi nauttia haluamallasi selaimella.

Tehokierrokset

Toiveiden sirontasymbolia edustaa pyörä itse. Kun kaksi näistä tärkeistä symboleista laskeutuu rullille samanaikaisesti, missä tahansa asennossa, ne käynnistävät Power Spins -ominaisuuden. Power-kierrosten aikana kaikki Kiekkojen 1 ja 5 kuvakkeet muunnetaan samaksi, satunnaisesti valituksi kuvakkeeksi. Tämä on aina suurempiarvoinen symboli. Kaikissa rullien 2, 3 ja 4 asemissa on myös sama symboli, joka muuttaa kolme keskikiekkoa säkeiksi säkeiksi, upeaksi Mega-symboliksi. Jos olet onnekas laskeutuessasi Scatter-pyöristä valmistettuun Mega-symboliin, progressiivinen jackpot-kierros aktivoituu. Mikä tahansa muu 3×3-symboli on myös palkitseva, varsinkin jos Mega-symboli ja rullien 1 ja 5 kuvakkeet vastaavat toisiaan.

Progressiivinen jackpot-toiminta

Mega Moolah on edelleen erittäin suosittu progressiivinen jackpot-peli, ja sillä on kaikkien aikojen korkeimman online-voitonmaksun ennätys, joten on täysin järkevää, että sitä käytettiin inspiraationa tälle uudelle online-kolikkopelille. Kun progressiivinen kierros on käynnistynyt, sinut viedään samannimiseen toiveiden pyörään ja pääset pyöräyttämään määrittääksesi, mitkä 4 jackpotista EMGUIDE BÄST EM ODDS. Molemmissa peleissä 3 ensimmäistä voittosummaa tunnetaan mini-, minor- ja major-jättipottena. Mega Moolahin ja Wheel of Wishesin progressiivisia huippuvoittoja kutsutaan Mega Jackpotiksi ja WOWpotiksi. Mini-jättipotin arvo on vähintään 10, kun taas Minor-palkinnon arvo on vähintään 100. Mutta tässä on uskomaton uutinen; Major Jackpotin siemen on 50 000 ja WOWpotin 2 miljoonaa. Se on 5x ja 2x yhtä paljon kuin vastaavat vähimmäissummat Mega Moolahissa, joten voittosummat saattavat pian ylittää vanhemman pelin!

Viimeinen jännittävä ominaisuus, joka sinun on tiedettävä Toiveiden pyörässä, on Power Mode -sivuveto. Asettamalla tämän panoksen varmistat, että jokaiseen kiekkojen kierrokseen liittyy Mega-symboleita – mikä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus käynnistää interaktiivinen progressiivinen jättipotti jokaisella kierroksella. Jopa tämän uuden nettikolikkopelin yleisen julkaisun jälkeen, 11.2.2020, Ruby Fortune on edelleen ainoa kasino, jossa sinun pitäisi pelata. Sen lisäksi, että tuomme sinulle superlatiiviviihdettä, teemme sen täysin turvallisessa ja oikeudenmukaisessa peliympäristössä.