26 helmikuun, 2021 | By admin

Uskomaton ilmapallokone Pokie lähtee lentoon

Incredible Balloon Machine kokoaa yhteen kaiken, mitä voit toivoa Ruby Fortunen online-pokies-pelissä, mukaan lukien upea teema, sileä mekaniikka, anteliaat voittot ja innovatiiviset ominaisuudet. Pelaa tätä mahtavaa uutta online-pokieta, kun se putoaa ja nauti siitä, että sinut viskataan pois oikukkaiden voittojen tuulessa!

Ei rullia, rivejä tai voittolinjaa

Luit sen oikein. Crazy Tooth Studio on Incredible Balloon Machinen kehittäjä, ja se on yksi jännittävimmistä itsenäisistä brändeistä, joka tekee yhteistyötä Microgamingin kanssa osana menevää mentorointiohjelmaansa.

Tekemällä yhteistyötä pienempien yritysten kanssa alan legenda pitää sisältönsä tuoreena ja sen pelaajat viihdytettyinä. Samalla riippumattomat kehittäjät saavat hyödyntää Microgamingin huomattavaa tietämystä ja resursseja.

Crazy Tooth Studio -tiimi on erityisen omistautunut luomaan online-pokeja, joissa on älykkäitä käänteitä ja innovaatioita, ja he ovat todella ylittäneet itsensä The Incredible Balloon Machinessa. Viehättävä, kevyt taustamusiikki ja ilmapalloja puhaltavat ääniefektit täydentävät ihastuttavaa tunnelmaa.

WiNCREASE-järjestelmä

Incredible Balloon Machine toimii Crazy Tooth Studion WiNCREASE-järjestelmällä, innovatiivisella pelimekaanikolla, joka tuntuu raikkaalta ilmalta. Jos haluat räjäyttää pallon, pidä ”spin”-painiketta painettuna. Selitteen päälle tulee hyvityssumma, ja mitä kauemmin pidät painiketta painettuna, sitä korkeammalle tämä luku nousee. Voit missä tahansa 5%: sta 7,3%: iin alkuperäisestä panoksestasi takaisin – voittoisa lisäys, todellakin!

Tietenkin, kuten kaikki ilmapallot, nämä voivat ylitäytellä ja sitten puhjeta. Jos se tapahtuu ennen kuin olet pankkiinnut palkintosi, menetät sen. Mutta se ei ole niin yksinkertaista kuin katsella, kun ilmapallot kasvavat tarpeeksi suuriksi ja poksahtaa; Tämä voi tapahtua täysin sattumanvaraisesti, jotta todella pitää sinut tossun päällä.

Et voi huijata ja yrittää pankkiin voittojasi liian aikaisin; veto aktivoituu vasta, kun olet painanut ”spin”-painiketta tietyn ajan. Tämä ilmaistaan neulalla valitsimen päällä; sen on siirryttävä keltaiselle alueelle ennen kuin pallohyvitys alkaa kasvoi.

Mielenkiintoista on, että osumaprosentti riippuu lähes kokonaan siitä, miten pelaat tätä pokieta verkossa. Jos kotiutat aikaisin jokaisella luotolla, saat 9%; Jos jatkat tuon suuren voiton pitämistä, kurssi nousee 41,08%: iin. Niille, jotka haluavat sekoittaa sitä hieman ja pitää painiketta painettuna joillakin kierroksilla ja napata voittoja mahdollisimman pian toisissa, kurssi tasaantui 19,49%: iin.

Teoreettinen Return to Player -prosenttiosuus tästä keski volatiliteetista online-pokies-pelistä on erittäin kunnollinen 96,75%, mikä tekee The Incredible Balloon Machinesta pelaamisen arvoisen sekä viihdearvostaan että käteispalkkioista. Voit tietysti myös pelata demotilassa, jos haluat vain pitää hauskaa tai tutustua pelin uuteen tapaan perinteiseen kiekon pyöritykseen.

Microgaming ja Crazy Tooth Studio ovat lisänneet uuteen otsikkoonsa muutamia lisäominaisuuksia, jotta voittosi olisivat vielä ylevämpiä. Nämä eivät kuitenkaan ole Wilds ja Scatters, jotka ovat tavallisia online-pokies-hinta. Sen sijaan kertoimet laukeavat sattumanvaraisesti, kun ilmapallo räjähtää, kunhan neula on saavuttanut keltaisen vyöhykkeen. Kun näin tapahtuu, näytölle ilmestyy useita hehkulamppuja, jotka näyttävät erilaisia kerroinarvoja. Arvot ovat x2, x3, x4, x5, x7 ja x10. Jokainen syttyy vuorollaan, kunnes ohjelmiston algoritmit ovat valinneet sen, ja pysyy valaistuna. Kerrointa, jonka se näyttää, sovelletaan sitten kokonaisvoittoon.

Vähemmän yleinen kuin kertoimet, mutta ehkä vielä jännittävämpi, on Pick Bonus -peli. Tämä tapahtuu myös satunnaisia aikoja; näet kultaisen ilmapallon, joka joko ponnahtaa tai kasvaa täysikokoiseksi. Jos se kasvaa, se aktivoi toimivan poimintabonuksen näyttämällä uuden 5 ilmapallon sekin, joista sinun on valittava. Jokainen bonuspallo paljastaa ylimääräisiä pelikrediittoja tai muita kertoimia, pidentää online-peliaikaasi tai kasvattaa suoraan voittosi. Kertoimet ovat kaikki arvoltaan 2x, ja ne kerrotaan yhdessä, jotta saavut lopulliseen palkintoon. Jos olet onnekas, ilmapalloissa on ”Advance” -kuvake, joka siirtää sinut seuraavalle kierrokselle 5 uuden ilmapallon kanssa. Jos saat ”Täydellinen” -symbolin, kierros on ohi ja sinut palautetaan pääpeliin.

Tyydyttävä fancy-lento

Kaiken kaikkiaan The Incredible Balloon Machine on jotain, mitä emme ole koskaan ennen nähneet pokiesissa verkossa, ja se vetoaa varmasti kaiken makuihin ja mieltymyksiin pelaajiin. Kun huippupalkkio on 3 082x panoksesi, se on myös erittäin palkitseva, ja se voi saada sinulle jopa 123 280 krediittiä. Jos tällaista innovaatiota voimme odottaa Crazy Tooth Studiolta, emme malta odottaa, mitä he tekevät seuraavaksi!