26 helmikuun, 2021 | By admin

Wonder Woodsin nettikolikkopeli

Jotkut lumotut metsät ovat asuttuja, haltioita, peikot ja muut olennot, jotka ovat hieman ilkeitä ja ilkikurisia. Toiset, kuten Wonder Woods, ovat paikkoja, joissa sinun tarvitsee huolehtia vain hedelmien putoamisesta, koska riittävän kerääminen voi saada aikaan suuria online-kolikkopelejä!

Wonder Woods, joka on pelittavissa Ruby Fortunessa helmikuussa tietokoneella ja mobiililaitteella, on tuleva uusi otsikko studiolta, joka ei ole onnistunut yllättämään meitä jokaisella online-kolikkopelillään. Uusi 5-rullainen, 20-voittolinjan juhla hedelmistä, mysteerisymboleista, Sticky Wild -kiekoista ja muista, vaikuttaa varmasti meihin samalla tavalla, emme voi odottaa jakaa sitä kanssasi. Just For the Win Studiosin ja Microgamingin peli alkaa 20.2.2020, mutta meillä on kaikki yksityiskohdat täällä.

Nyökkäys klassikoissa

Ehkä se on vain me, mutta näyttää olevan enemmän klassisia kolikkopelejä, jotka on suunniteltu videopelikonetyylisillä elementeillä, kuin videokategoriassa on pelejä, joissa on klassisia elementtejä. Wonder Woods kunnioittaa rullien hienoja vanhoja hedelmäkoneita.

Muoto ja ominaisuudet ovat kuitenkin täysin mitä voit odottaa nykyaikaiselta peliltä Kanadan suosituimmassa online-kolikkopelikategoriassa. Olemme varmoja, että olette samaa mieltä siitä, että tämä tulee olemaan virkistävä muutos tavalliseen järjestykseen.

Läpinäkyvät rullat hedelmäsymboleineen on asetettu syvälle Wonder Woodsiin, jossa puut hehkuvat, Mysteeri-kuvakkeet näkyvät sateenkaaren värien pyörteessä, ja voit paitsi voittaa voittoja, myös käynnistää ilmaiskierroksia ja nauttia myös muista ominaisuuksista.

Katsaus rulliin

Jos katsot Wonder Woods -kiekkoja, tiedät tarkalleen, mitä tarkoitamme klassisesta inspiraatiosta symbolien takana. Voittoon tarvitaan vähintään 3 jonkinlaista symbolia, ja eniten maksava säännöllinen symboli on uuden kolikkopelin vihreä ja kultainen logo. Seuraavaksi arvo on iso, kypsä oranssi, jota seuraa joukko mehukkaita viinirypäleitä ja pari kirsikkaa. Pelikortit tulevat hedelmien perään. Kortit sisältävät perinteiset A, K, Q ja J.Muut rullilla nähtävät symbolit ovat iso sininen Wild, jonka takaa tirkistelevät lehdet, kultainen kysymysmerkki, jossa on sateenkaaripyörretausta, ja tähti, jonka sanat ovat ”Ilmaiskierrokset”. Wild voi korvata kaikki symbolit ilmaiskierroskuvaketta lukuun ottamatta.

Mysteerisymboliominaisuus

Mysteerisymboli-ominaisuus lisää jännitystä Ruby Fortunen Wonder Woods -toimintaan. Voit nähdä, mitä muut kuvakkeet ovat, kun ne laskeutuvat rullille, mutta sinun on odotettava, kunnes kaikki 5 rullaa ovat lakanneet pyörimästä, ennen kuin Mysteerisymbolit paljastetaan.

Nettikolikkopelisymbolit animoivat, ja sateenkaaren värit pyörivät ennen kuin kimallus ja tähdet tuottavat minkä tahansa maksutaulukon symbolin ilmaiskierroksia lukuun ottamatta. Kaikki Mysteerisymbolit muuttuvat samaksi kuvakkeeksi. Tämä voi nähdä maksavia yhdistelmiä yhtäkkiä paljon suuremmiksi, ja se tarkoittaa tietysti parempia voittoja sinulle!

Parannetut ilmaiskierrokset

Yö laskeutuu Wonder Woodsiin ja maaginen ilmaiskierroskierros alkaa, kun saat tarpeeksi kultatähtiä. 3, 4 tai 5 kuvaketta laukaisee 8, 10 tai 12 ilmaiskierrosta.

Bonuskierros on yksi jännittävimmistä asioista tulevassa Kanadan nettikolikkopelissä. Sen lisäksi, että tarjoat sinulle mahdollisuuksia voittaa asettamatta panoksia, kierrosta parantavat Sticky Mystery -symbolit.

Periaatteessa, kun Wonder Woods mystery symbolit laskeutuvat kierroksen aikana, niistä tulee Sticky. Ne tarttuvat rulliin, joten kun ne paljastavat satunnaisen symbolin kierroksen lopussa, ne pysyvät paikoillaan. Sticky Mystery -symbolit palaavat sateenkaaripyöriinsä, vain muuttuakseen toksi kuvakkeeksi seuraavan kierroksen lopussa.

Tahmeat villit kiekot

Wonder Woodsin ilmaiskierroskierros kuulostaa uskomattomalta, eikö? Se vain paranee. Jos kiekko sattuu täyttymään Sticky Mystery -symboleista bonuskierroksen aikana, ne kaikki muuttuvat Wildiksi. Näet siellä Sticky Wild Reel -ominaisuuden. Wildit pysyvät siellä erän loppuun asti. Näiden ilmaiskierrosten ja Sticky Mystery -symbolien välillä nämä ilmaiskierrokset voivat johtaa parhaisiin online-kolikkopelivoittoihin lumotussa metsässä. Kun Wonder Woods lanseerataan, voit antaa sille kierroksen jopa 0,10, jopa 100,00 kolikkoa per kierros tai melkein mitä tahansa siltä väliltä.

RTP on terve 96,03%, ja osumaprosentti on 22,22%. Palveluntarjoaja sanoo, että peli on keskitason volatiliteettia, joka voi muuttua ihanan monipuolisiksi pelikokemuksiin. Muista käydä maagisessa metsässä helmikuussa ja katso, mitkä mehukkaat voitot odottavat sinua!