1-3-2-6-systeemi

1-3-2-6-systeemi on hyvin samankaltainen “Paroli”-järjestelmän kanssa. Järjestelmät eroavat toisistaan ainoastaan sen suhteen, missä järjestyksessä erisuuruisia panoksia käytetään.

NÄIN 1-3-2-6-SYSTEEMI TOIMII

Molemmat järjestelmistä perustuvat peräkkäisiin tasapanostuskohteille asetettujen veikkausten sarjoihin. Molemmilla systeemeistä pelattaessa pelaaja jakaa kassansa sopivan kokoisiin panosyksiköihin. Sopivan lähtöpanoksen suuruus on noin 2 – 5 prosenttia pelikassasi suuruudesta. Jos pelikassasi olisi vaikkapa 100 euroa, voisit siis määrittää yhden panosyksikön arvoksi 2 – 5 euroa. Seuraavassa esimerkissä yhden panosyksikön suuruus on 5 euroa, ja 1-3-2-6-systeemiä käyttämällä peli etenee seuraavasti:

1. pelikierros – 1 panosyksikkö (5 euroa)

Jos pelaaja voittaa kierroksen, hän asettaa seuraavan kierroksen panokseksi 3 panosyksikköä (15 euroa).

Jos pelaaja häviää kierroksen, hän ei etene lukujonossa vaan yrittää uudelleen samalla panoksella.

2. pelikierros – 3 panosyksikköä (15 euroa)

Jos pelaaja voittaa toisen kierroksen, hän asettaa seuraavan kierroksen panokseksi 10 euroa eli 2 panosyksikköä.

Jos pelaaja häviää kierroksen, hän ei etene lukujonossa vaan palaa lukujonon alkuun ja asettaa panokseksi yhden panosyksikön eli 5 euroa.

3. pelikierros – 2 panosyksikköä (10 euroa)

Jos kolmas pelikierros päättyy pelaajan eduksi, seuraavan kierroksen panokseksi asetetaan 30 euroa eli 6 panosyksikköä.

Jos pelaaja häviää kierroksen, hänen täytyy jälleen palata alkuun ja asettaa panokseksi 5 euroa eli 1 panosyksikkö.

4. pelikierros – 6 panosyksikköä (30 euroa)

Jos pelaaja voittaa neljännenkin kierroksen, hän siirtyy takaisin lukujonon alkuun. Samalla panos palautuu 5 euroon eli yhteen panosyksikköön.

HELPOSTI YMMÄRRETTÄVÄ RULETTISTRATEGIA

1-3-2-6-järjestelmä on erittäin helppo ymmärtää, ja juuri tämä on tehnyt siitä erittäin suositun ja paljon käytetyn. Tässä rulettitaktiikassa on myös joitain etuja suhteessa muihin strategioihin. Suurimpana etuna mainittakoon, ettei suuria häviöitä pelimenetelmää käytettäessä synny, sillä häviön tapahtuessa panoksia ei tuplata. Toinen suuri etu on, että neljän peräkkäisen voiton jälkeen palaaminen pieneen panokseen antaa pelaajalle todennäköisemmin pieniä voittoja – ja samalla uuden mahdollisuuden valita pelistrategiansa seuraavalle kierrokselle.

1-3-2-6-systeemin kokeileminen on helppoa kenelle tahansa, ja sitä käytetään ruletin lisäksi muissakin peleissä. Kaava on lyhyt sekä helppo muistaa, mutta luonnollisesti tämänkään systeemin toimivuudesta ei ole takeita. Silloin tällöin tämäkin systeemi on kuitenkin Rulettioppaan toimituksen keskuudessa tuottanut tulosta, ja koska rulettia on mahdollista pelata netissä ilmaiseksi, suosittelemme kokeilemaan sen toimivuutta omakohtaisesti.