Roulette Royal

Roulette Royal -version pelaaminen pohjautuu jatkuvasti kasvavan jättipotin havitteluun. Peliä pelataksesi sinun on syytä tuntea ruletin säännöt ja erilaiset strategiat läpikotaisin. Vasta tässä vaiheessa voit todella havitella herkkuja, joita tämä pelimuoto tuo sinulle mukanaan. Käytännössä sinun on pysyttävä pöydällä mahdollisimman pitkään ja keskityttävä pelin tarjoamaan sivuvetoon, joka saattaa tehdä sinusta upporikkaan.

ROULETTE ROYAL MUISTUTTAA EUROOPPALAISTA RULETTIA

Kuten jo moneen otteeseen sivustollamme onkin mainittu, pöydällä pitkään pysyminen tai voittojen saavuttaminen erilaisten strategioiden kautta on vaikeaa ellei mahdotonta. Sama pätee myös Roulette Royal –nettirulettiin, jossa todennäköisyydet sille, että onnistuisit jackpotin taskuusi haalimaan ovat todella pienet.

Peli on kuitenkin suosittu useiden pelaajien keskuudessa, sillä ovathan voittomahdollisuudet esimerkiksi lotossa loppuen lopuksi surkean pienet. Roulette Royalin jackpot onkin lottovoittoon verrattuna huomattavasti todennäköisempi tapaus. Peli pohjautuu eurooppalaisen rulettiin, jossa on ainoastaan yksi nolla. Myös Roulette Royalin voittokertoimet ovat tämän pelivariantin mukaiset.

ROULETTE ROYALIN JACKPOT KASVAA JATKUVASTI

Roulette Royalissa peli etenee normaalin eurooppalaisen ruletin tapaan kaikella muulla tapaa, mutta peli lisää omien panostuksiesi lisäksi automaattisesti rahavarannoistasi jokaisella pelikierroksella yhden panosyksikön niin sanottuun jackpot-sivuvetoon. Tämä panostus joka peritään joka kierros kaikilta pelaajilta kasvattaa jatkuvasti pelin päävoittoa.

Voittosummaa kerryttävät ihmiset eri kasinoilta ympäri maailman, ja se kasvaakin tästä syystä huikealla vauhdilla. Näet voittosumman jatkuvasti peliä pelatessasi näyttösi alareunassa. Pelissä ei ole ajatuksena arvata jackpot-numeroa, vaan pelaat rulettipöytää aivan kuten muulloinkin. Jackpot jaetaan aina kaikkien pelissä olleiden kesken kyseisen onnenpotkun sattuessa kohdalle.

NÄIN VOIT VOITTAA JÄTTIPOTIN ITSELLESI

Miten sitten jackpot voi osua kohdallesi? Vastaus on hyvin yksinkertainen. Peli jakaa voittoja jackpot-kassasta pelaajille aina, jos pöydälle sattuu sama numero useamman kertaa peräkkäin. Jatkuvasti kasvava jättipotti jaetaan kaikkien peliä kyseisellä hetkellä pelaavien kesken kokonaisuudessaan, jos sama numero esiintyy pöydällä viisi kertaa peräkkäin.

Päävoitosta jaetaan myös pienempiä voittoja pöydän ääressä istuville. Saman numeron ilmestyminen kaksi kertaa peräkkäin tuo jokaiselle pelaajalle 15 euroa. Kolmesta peräkkäisestä numerosta voitat puolestaan 200 euroa. Saman numeron esiintymisen neljällä peräkkäisellä kierroksella voidaan jo sanoa olevan äärimmäisen harvinaista, mutta tässä tapauksessa voittosummasi tulisi olemaan huikeat 3000 euroa.

Koska ruletti on mukaansatempaava peli ja sen pelaaminen saattaa tuottaa aika-ajoin voittoja jotka saavat pelaajan innostumaan, on pelikassan hahmottaminen syytä muistaa myös Roulette Royal peliä pelaamaan alkaessa. Kun tiedät minkä verran olet valmis häviämään ja minkä verran voittaessasi sinun tulisi lopettaa, on pelissä hauska kokeilla onneaan. Pelin pelaaminen ei eroa paljoakaan ruletin muista variaatioista mutta hitaan pelin hallitseminen on siinä ehdottomasti valttia.