Triple Bonus Spin Roulette

Muutama vuosi takaperin erittäin suosittu pelinvalmistaja IGT julkasi pelin nimeltä Double Bonus Spin Roulette. Pelistä muodostui nopeasti netissä rulettia pelaavien keskuudessa klassikko, joka tarjosi pelaajille hieman erilaisen, erittäin kiehtovan pelikokemuksen. Kyseinen peli tarjosi kaikki ruletin herkut, mutta lisäsi peliin mahdollisuuden bonuspeliin, joka antoi pelaajalle kaksi ilmaista pyöräytystä. Nyt pelille on saatu jatkoa nimellä Triple Bonus Spin Roulette.

TRIPLE BONUS SPIN ROULETTE TARJOAA LISÄÄ VOITTOMAHDOLLISUUKSIA

Triple Bonus Spin Roulette tuo pelaajalle entistäkin enemmän voittomahdollisuuksia. Peli eroaa tavanomaisista ruletin varianteista melko paljon. Eniten pelipöytä muistuttaa ranskalaista rulettia, sillä sitä tarkastellessasi löydät siitä ainoastaan ranskalaisesta ruletista löytyvän “laukkaradan”. Ennen pelin syvempää tarkastelua on myös syytä ymmärtää, että pelissä käytettävä ratas eroaa aiemmin näkemistämme rulettirattaista jonkin verran.

TRIPLANOLLA, SUUREMMAT VOITOT

Eurooppalaisen ruletin rattaasta löydämme yhden nollan ja amerikkalaisen ruletin rattaasta nollan sekä tuplanollan. Triple Bonus Spin Roulette -pelin ratas päihittää molemmat lisäämällä mukaan myös triplanollan. Näillä eväillä asetelma ei tietenkään kuulosta hyvältä, sillä talon etu olisi pelissä tällöin jopa amerikkalaista rulettia suurempi. Rattaassa on kuitenkin vielä yksi eroavaisuus: keltainen tasku, joka on muita taskuja 1,5 kertaa leveämpi.

Kuulan pysähtyessä tähän leveämpään keltaiseen taskuun pelissä avautuu bonuskierros, jonka aikana edellisen kierroksen panoksesi pysyvät lukittuna. Bonuskierros toimii niin, että pelin normaali rulettiratas vaihtuu hetkellisesti erikoisrattaaseen, joka käytännössä arpoo sinulle kolme eri numeroa. Mikäli mikä tahansa näistä numeroista täsmää numeroihin, jotka sinulla olivat kiinnitettynä bonuspeliin siirtyessäsi, tulet saamaan kyseistä panostuskohdetta koskevan voiton.

TRIPLE BONUS SPIN ROULETTEN ERIKOISPANOSTUKSET

Pelin panostuskohteet ovat lähestulkoon rajattomat, ja juuri tämä tekee pelistä erittäin mielenkiintoisen. Tavanomaisten eurooppalaisesta ruletista tuttujen panostuskohteiden lisäksi sinulla on käytössäsi ranskalaisesta ruletista tuttu “laukkarata”, joka mahdollistaa helposti rulettirattaan eri segmentteihin kohdistuvat panostukset. Suurin mahdollinen vierekkäisten numeroiden lukumäärä, jota voit veikata radalla on 9, joten rattaalta on helppo maalata suuriakin alueita.

Peli mahdollistaa myös nopean panostamisen kohteisiin “Red Splits” ja “Black Splits”, jotka tarkoittavat, että saat valittua pelipöydältä kaikki toisiaan koskettavat kyseisen värin numerot yhdellä klikkauksella. Lisäksi tarjolla on myös “Red Dragon” ja “Black Dragon” -vaihtoehdot, jotka mahdollistavat panostamisen pelilaudan ylhäältä alas saakka, valitun värin numeroihin kohdistuvan aaltomaisen puolittaisten ja kokonaisten vetojen sarjan.

LUKUISIA ERIKOISOMINAISUUKSIA

Triple Bonus Spin Roulettessa on myös mahdollista tallettaa omia panostusasetelmia myöhempää käyttöä varten, ja niiden lataaminen onnistuu yhdellä napinpainalluksella. Pelin hienoin ominaisuus on kuitenkin ns. “Expert History” -toiminto, joka näyttää sinulle erittäin helposti ymmärrettävällä tavalla viimeiseen 250:een pelattuun kierrokseen pohjautuvan analyysin. Kyseisen historian pohjalta näet mm. tasavetoja koskevat mediaanit sekä pöydän kylmät ja kuumat numerot.

Kaikkien näiden toimintojen tähdittämänä Triple Bonus Spin Roulette on ehdottomasti nettirulettien aatelia ja soveltuu etenkin pelaajille, jotka haluavat tarkastella pelipöydän historiaa ja sen todennäköisyyksiä pelatessaan. Ensimmäiseksi rulettikokeiluksi peliä ei voi suositella sen monimuotoisuuden vuoksi, mutta kokeneelle pelaajalle peli tuo paljon uutta mielenkiintoista. Se on samalla käyttöliittymältään takuulla yksi selkeimmistä nettiruleteista mitä löytää saattaa.