26 helmikuun, 2021 | By admin

Double Lucky Line Online Pokie julkaistu

Tuhansien vuosien ajan Aasian kansa on uskonut tiettyjen viehätysvoiman ja symbolien kykyyn houkutella runsautta, hyvää onnea ja vaurautta. Voimakkaimmat näistä maagisista esineistä on koottu yhteen Double Lucky Lineen, jännittävään uuteen online-pokieen, joka tulee livenä Ruby Fortunessa tammikuussa! Uuden nimen on luonut Just For The Win Studios for Microgaming, ja siinä on todella jännittäviä erikoisominaisuuksia. Yksi niistä on ominaisuus, joka antaa pelille nimensä, joka ei ole vähempää kuin kaksinkertaiset symbolit, jotka näkyvät ruudukon keskirivillä. Lisäksi tarjolla on 3 erilaista Wildia, 2 erilaista ilmaiskierroskuvaketta ja muita rikastusominaisuuksia. Just For The Win on tähän mennessä työstänyt useita Microgamingin nimikkeitä ja todistaa olevansa kehittäjäklubin arvoinen jäsen. Katsotaanpa tarkemmin kolikkopeliä, joka saa vuoden 2020 Ruby Fortunessa fantastiseen alkuun!

Symbolit onnea tuomaan

Värillinen kultatyö ja kultaiset kolikot punaisella nauhalla, joka on solmittu kuvioihin, ovat täydellinen kehys perinteisille aasialaisille onnensymboleille. Double Lucky Line -ruudukon ylä- ja alarivit ovat siellä, missä näet yksittäiset symbolit. Korkeamman maksun ja bonussymbolit ovat tavuja, kun taas pienemmät voittokuvakkeet ovat A-, K-, Q- ja J-pelikortit. Double Lucky Line -logoa arvostavat varmasti pokies-fanit, koska se maksaa suurimman tavallisista palkinnoista. Seuraavaksi arvokkaita ovat punaiset lohikäärmeet, jotka tarttuvat helmiin, ja tämä kuvake on yksi suosituimmista onnensymboleista idästä. Jos olet kiinnostunut feng shuista, tunnistat varmasti seuraavat symbolit tämän online-pokies-voittotaulukossa. Puhumme kuuluisista rahakonnia, ja vuosisatojen ajan näiden kolmijalkaisten olentojen, joilla on kolikoita suussaan, on uskottu houkuttelevan vaurautta. Violetit ja kultaiset kilpikonnat ovat viimeiset säännölliset symbolit, ja bonuskuvakkeet sisältävät yhden ja kahden version Wildeista ja ilmaiskierros scattereista. Ilmaiskierrosten aikana kolikkopeleille ilmestyy rahapuu Wild.

15 rullaa tehostaa satunnaistamista

5 sarakkeen ja 3 rivin ruudukko voi saada sinut uskomaan, että Double Lucky Linen on oltava yksi Microgamingin julkaisuaikataulun 5 kiekon online-pokiesista, mutta olisit väärässä. Sen sijaan kehittäjät ovat tehostaneet satunnaistamista antamalla pelille 15 erillistä kiekkoa ja 17 voittolinjaa. Keskirivi on paikka, johon kuvakkeiden kaksoisversiot laskeutuvat peruspelin aikana, ja tähän on jännittävä käänne ilmaiskierrosten aikana. Kaksinkertaiset kuvakkeet lasketaan 2 symboliksi, kun ne osallistuvat voittoon.

Wildit ja satunnaiset wildit

Double Lucky Line Wildit voivat muodostaa omia maksavia yhdistelmiä, mikä on aina mukava nähdä. Palveluntarjoajan mukaan nämä bonussymbolit maksavat erityisen anteliaita voittoja. Lisäksi yksittäiset Wildit voivat korvata yksittäiset tavalliset symbolit voittoyhdistelmissä. Tupla-Wildit voivat tehdä samoin, mutta kaksoissymboleilla. Yksi pokies-ominaisuuksista on Random Wilds -mekanismi. Ominaisuus voi käynnistyä satunnaisesti, ja se lisää ruudukkoon mitä tahansa 2–6 Wildin väliltä.

Toiminnantäyteiset ilmaiskierrokset

Näyttää siltä, että Just For The Win oppii Microgamingista. Kuten veteraanitarjoaja, kehittäjä näyttää tietävän, että et voi mennä pieleen kunnollisella ilmaiskierroskierroksella. Mitä voimme kertoa, Double Lucky Line bonuskierros tulee olemaan yksi parhaista osista tässä jo erinomaisessa online-pokies-pelissä. Kierros käynnistyy, kun näkyviin tulee vähintään 5 ilmaiskierroskuvaketta. 5 symbolia antaa 10 kierrosta, ja jokainen lisäkuvake sen jälkeen antaa ylimääräisen spinin. Yksi bonuskierroksen parhaista asioista on rahapuu Wild. Se voi antaa sinulle lisää ilmaiskierroksia, muuttaa ylä- ja alarivien lohkot kaksoissymbolipaikoiksi ja korvata yhden ja kahden kuvakkeen voittoyhdistelmissä.

Tehokas pelaaminen verkossa ja mobiililaitteilla

Double Lucky Line on luokiteltu keskitason volatiliteettiseksi, mikä, kuten useimmat pelaajat, sopii meille hyvin. RTP ja osumaprosentti ovat myös vaikuttavia, ja ensimmäinen on 96,02%, ja jälkimmäinen on 23,71%. Voit säätää kolikon arvoa pyörittääksesi rullia välillä 0,10-100,00 kerrallaan, joten tämän pitäisi sopia myös kaikkiin online-pokies-pelaajien budjeteille. Microgaming ja Just For The Win näyttävät jälleen kerran luoneen maailmanluokan pokies-kasinopelin, ja voit nauttia kaikesta, mitä sillä on tarjottavanaan Ruby Fortunessa 14.1.2020 alkaen. Double Lucky Line on pelattava tietokoneella ja mobiililaitteilla, ja se on optimoitu asiantuntevasti kaikille alustoille.

Pokerin oppiminen – Online vs. offline-tilassa


Pokeri on ollut yksi suosituimmista peleistä, joita ihmiset haluavat pelata, ja todennäköisesti suosituin niiden joukossa, jotka haluavat pelata. Pokeri on mikä tahansa valtava määrä korttipelejä, joissa pelaajat lyövät vetoa siitä, mikä käsi on paras (joskus solmittu) kyseisen pelin sääntöjen mukaisesti. Ne sisältävät yleensä joukon kortteja ja pelaajille jaetaan kolme korttia kuvapuoli alaspäin, ja sitten heidän on valittava kaksi korttia muodostamaan käsi, jota he haluavat käyttää sitä edustamaan. Henkilö, jolla on paras käsi, voittaa pelin, joten voiton ja häviön välillä on hieno rivi, kun pelaat pokeria.

On erittäin tärkeää lukea pokerisäännöt ennen pelaamisen aloittamista, koska vedonlyönnissä ja omien korttien käsittelyssä sekä jakajan toiminnassa on joitain erittäin hankalia sääntöjä. Pokeritapahtuma toimii siten, että pelaaja ei kerro jakajalle mitä kortteja hänellä on; jakaja kertoo pelaajalle vain omista korteistaan. Pelaaja voi bluffata vain, jos hänellä on kortit sen tekemiseksi. Useimmiten pelaaja bluffaa vain saadakseen helpon käden, joten muut pelaajat taittavat välittömästi (jos he eivät vielä ole) tai bluffaa suuren käden, jota jakaja ei näe. Bluffausta käytetään myös saamaan muut pelaajat taittumaan nopeammin ja tekemään jälleenmyyjälle vaikeampi kertoa onko hänellä hyvä käsi vai ei. Kun jakajalla on kortit, hän paljastaa ne pelaajille, ja sitten he voivat tehdä panoksensa.

Pokerissa on monia erilaisia ​​muunnelmia, ja joitain yleisimpiä ovat 888poker. Texas Holdemin pelaamiseen tarvitaan yleensä vain kaksi korttia, mutta jos haluat, voit lisätä jopa neljä korttia. Muita pokerin muunnelmia ovat Caribbean Poker, Badugi ja Draw Poker. Joitakin muita pokerilajeja ovat Caribbean Professional Poker, European Poker ja Caribbean Regular Poker.