26 helmikuun, 2021 | By admin

Uusi aarteenmetsästyspeli on helmi

Jos onni suosii rohkeita, sinun on aika etsiä sankari sisälläsi ja tulla voittajaksi Treasure Heroesin kanssa, joka on yksi parhaista koskaan julkaistuista online-kolikkopeleistä. Kaksi aarteenmetsästäjää – älykäs, urheilullinen naismagene ja vahva, rohkea miekkamies – ovat löytäneet tiensä unohdetun valtakunnan aarreholveihin. Legendan mukaan muinaiset kuninkaat hautasivat aarteen juuri kun pimeyden voimat olivat lähestymassa heitä … Joten he rakensivat tyrmän labyrintin, – joka oli suunniteltu ajamaan mahdolliset aarteenmetsästäjät hulluiksi. Tähän asti huhut epäkuolleista huoltajista ovat pelästyneet pelottimmat tutkimusmatkailijat pois – mutta he eivät ole pelästyneet sinua! Todistaaksesi, että sinulla on kanttia, tule Ruby Fortune Online Casinolle, parhaan pokerin, nettiruletin ja nettikolikkopelien kotiin, ja löydä rubiinisi pölystä.

Kutsu seikkailuun

Kun lataat Treasure Heroesin, löydät itsesi näkymästä huoneeseen nimekäiden kuninkaiden pelottavassa labyrintissa. Soihdut ja kynttilät valaisevat raskaat ovet, hajallaan olevat miekat ja kallot sekä lay-outin, joka on symbolien ruudukko, joka näyttää siltä, että ne on asetettu kivilohkoihin, jotka on järjestetty 5 riviin ja 5 sarakkeeseen.

Keskitason volatiliteettinen online-kolikkopeli, jonka RTP on 96,12%, Treasure Heroes perustuu klusterin maksumekanismiin – voitat, kun saat kuusi tai useampia symboleja, jotka yhdistyvät vaakasuoraan, pystysuoraan tai molempiin. Matalapalkkaiset symbolit ovat Magic Wand, Shield, Lamp ja Warrior – 25 näistä maksaa 250x panoksesi. Taikuri- ja aarrearkkusymbolit ovat palkkioita, jotka maksavat 1000x panoksesi 25-klusterista. Wild-symboli on hehkuva sininen mystinen merkki, kun taas ilmaiskierroksen scatter-symbolit ovat muinaisen avaimen kaksi osaa.

Liikkuvat seinät

Hämmentääkseen ja hämmentääkseen tulevia aarteenmetsästäjiä ja haudanryöstäjiä entisestään, muinaiset kuninkaat keksivät pirullisen haasteen: Muurien siirtäminen labyrintin sisälle! Treasure Explorers Moving Wall -ominaisuus liu’uttaa kivilohkot eri yhdistelmiin (ajattele Rubikin kuutiota), jotka tarjoavat vielä enemmän voittoisampia klusterimahdollisuuksia.

Seinät alkavat liikkua aina, kun voittoyhdistelmä laskeutuu kiekoille. Voittosymbolit pysyvät näytöllä. Sitten rullat 1 ja 5 liikkuvat satunnaisesti kahta kenttää ylös- tai alaspäin ja kelaavat 3 vuoroa vastakkaiseen suuntaan. Satunnaiset symbolit täyttävät tyhjät kentät. Tämän jälkeen rivit 1 ja 5 menevät 2 kenttää vasemmalle tai oikealle rivin 2 siirtyessään vastakkaiseen suuntaan. Jälleen tyhjät kentät täyttyvät satunnaisilla symboleilla. Moving Walls jatkuu niin kauan kuin voittoyhdistelmiä ilmestyy jatkuvasti.

Kun muinaisen avaimen (ilmaiskierrosten scatter-symbolit) kaksi puoliskoa laskeutuvat rullille, seinät lakkaavat liikkumasta ja taikuri ja soturi löytävät tiensä Treasure Chamber -ilmaiskierrosominaiteeseen tarkalleen 10 ilmaiskierrokselle, ei vähempää, ei enempää. Kultakasat ja jalokivet hohtavat kirkkaassa valossa, kun taas vaaittava luuranko heittäytyy takaisin vetämään kiekkoja aktivoivaa vipua. Warrior- ja Magician-symbolit muuttuvat satunnaisesti kiinteiksi wildiksi ja tarttuvat rulliin, kunnes ominaisuus päättyy. Et voi käynnistää ilmaiskierroksia uudelleen, mutta haluat palata aarrekammioon niin usein kuin voit – on niin ilo katsella hahmojen kasvojen syttyvän ihmeissään High Winissä, joka kääntyy hämmästykseksi suuresta voitosta, kunnes lopulta soturi karjuu voitolla Mega Winissä!

Tehty fantasiafaneille

Treasure Heroesin tuo sinulle Rabcat Gambling, niche-pelien kehitysyhtiö, joka suunnittelee pelejä yksinomaan Microgamingille. Kuten esimerkiksi Sherlock of London, Robin of Sherwood tai Nicholas Teslan Incredible Machine, Treasure Heroes hyötyy suunnittelijoiden hämmästyttävästä kyvystä rakentaa pelejä, jotka todella resonoivat nykypäivän pelaajien kanssa. Olipa teema mikä tahansa – viktoriaaninen mysteeri, keskinkesä taistelu, steampunk-tekniikka tai tässä tapauksessa eeppinen fantasiaseikkailu – on uskomattoman tärkeää saada yksityiskohdat oikein, jotta peli resonoi genreä rakastaneiden fanien intohimojen kanssa. On selvää, että Treasure Heroes suunniteltiin näitä tarpeita varten. Osa vetovoimaa – grafiikkaa, joka todella saa kiekot heräämään eloon, symboleilla, jotka näyttävät hehkuvan oman sisäisen elämänsä kanssa. Se tuntuu melkein taianomaiselta! Sitten on ääniraita, joka voi vastustaa teemaa mistä tahansa fantasiaelokuvasta. Jos olet Taru sormusten herrasta-, Game of Thrones- tai eeppisestä fantasia-Netflix-menestyselokuvasta The Witcher, rakastat Treasure Heroesia.