26 helmikuun, 2021 | By admin

Uusi nettikolikkopelihyökkäys retrolla

Jos kasvoit 1980-luvulla ja sinulla on pehmeä kohta neonväreille, sivu poninhännälle ja punkille, jolla on ylimääräinen asenne, Attack On Retro on sinua. Tämä uusi nettikolikkopeli on Triple Edge Studiosin ja Microgamingin yhteistyö African Questin ja muiden menestyksekkäiden yhteisjulkaisujen jälkeen. Kuten aina, Ruby Fortune on paras paikka pelata tätä online-kolikkopeliä sen jälkeen, kun se julkaistaan 3.3.2020. Kiinnostunut? Lue lisää alta.

Futuristinen kolikkopelien sodankäynti

Sekä Triple Edge Studios että Microgaming ovat tunnettuja yksityiskohtaisten nettikolikkopelien kehittämisestä, ja ne ovat älykkäitä teemoja, jotka todella sitouttavat pelaajiaan. Näin on ehdottomasti Attack On Retrossa, joka on asetettu tulevaisuuteen, jossa 1980-luvun menneisyyskulttuuri sattuu olemaan hyvin suosittu.

Vuosi on 2187 ja Retro City, jossa ovat pelin sankarit Billy ja Jesse, on vakavan hyökkäyksen kohteena. Billyn, Jessen ja sinun on pelastettava kaupunkien rönsyily. Teknologia on pitkällä; Billyllä on jopa bioninen käsi, mutta aksentteja riittää myös 1980-luvulta.

Kuvittele back to the Future II -elokuvassa nähty dystopiaversio tulevaisuudesta, niin saat hyvän kuvan tämän uuden nettikolikkopelin tunnelmasta. Kaikki taustagrafiikat ja kelasymbolit ovat tämän teeman innoittamia, ja ne ovat arvoltaan vähäisiä pelikortteja, jotka on tehty kirkkaissa valoissa ja vanhan koulukunnan fontissa.

Korkeamman arvon kuvakkeita ovat elektroninen näppäimistö, puomilaatikko, bioninen käsi, joka voi olla Billyn, ja leijulauta. Rullien takana valaistu kaupunki on täynnä happovärejä, kun taas taustaääniraita vie retrofuturistisen aiheen vielä pidemmälle.

Palkitseva pelattavuus

Terävä grafiikka ja innovatiiviset tarinat eivät tietenkään yksin riitä tekemään vaikutusta vakaviin nettikolikkopelien harrastajiin. Itse pelaamisen on myös oltava jännittävää, ja siinä on potentiaalia todella suuren lipun palkinnoille, ja Attack On Retro toimittaa myös näillä rintamilla.

Bet niinkin vähän kuin 0,1 tai jopa 20,00 kolikkoa 10 kiinteällä voittolinjalla, jotka jakautuvat 5 rullalle ja 3 riville. Suurin jättipotti on 5 000x kokonaispanoksesi, tai jopa 100 000 kolikkoa, ja voittoprosentilla 95,58%, 29,19% osumataajuudella ja korkealla volatiliteettitasolla peli on kynsin hampain jännittävä.

Kuten kaikki uusimmat huippuluokan kolikkopelit, Attack On Retro on suunniteltu toimimaan sujuvasti tietokoneella ja mobiililaitteilla. Voit pelata verkossa tai matkalla milloin tahansa.

Wildit menevät ylimääräisen mailin

Attack On Retron villit symbolit ovat kaksi päähenkilöämme, Billy ja Jesse, kaikessa cyberpunk-loistossaan. He voivat puolustaa tavallisia kuvakkeita ja auttaa luomaan maksavia yhdistelmiä, mutta he tekevät myös paljon enemmän. Itse asiassa Wildit ovat täällä enemmän mukana kuin useimmissa muissa online-kolikkopeleissä, joita olemme nähneet.

Wildit näkyvät myös pinottuina, paljastaen Jessen ja Billyn seisovan korkealla kiekoilla 1 ja 5 ilmaiskierrosten bonuskierroksen aikana. Ne pysyvät lukittuina ilmaiskierrosten ajan, mikä auttaa sinua varmistamaan entistä enemmän voittoita. Mikä jännittävintä, tässä uudessa nettikolikkopelissä on satunnaisesti käynnistynyt ominaisuus nimeltä Random Wilds tukikohdassa ja bonuspeleissä.

Random Wildit sitoutuvat sinuun täysin, sillä jopa 15 robottia täyttää kiekot. Sinun on yritettävä ampua ne laserilla, ja kun ammut, robotista tulee Wild. Kierrokset jatkuvat sillä välin, mutta ylimääräisillä Wild-voitoilla luodaan lisää voittoja. Jopa 15 Wildia voi lopulta täyttää näytön!

Erikois scatterit

Ahkeran Wildin lisäksi Attack On Retro’s Scatters tekee myös enemmän kuin nämä symbolit yleensä tekevät muissa nettikolikkopeleissä. Yksinkertainen käänteinen kolmio, jossa on sanat ”ILMAISKIERROKSET” hyvin 1980-luvulla, Robocop-tyyppinen fontti, Scatter aktivoi ilmaiskierrokset, kun vähintään 3 laskeutuu minne tahansa rullille samanaikaisesti.

Kun näin tapahtuu, voit valita, haluatko 10, 5 vai 2 ilmaiskierrosta, joiden kertoimet ovat 1x, 2x ja 5x, sovelletaan mihin tahansa voittameen. Kahden scatterin saaminen bonuskierroksen aikana käynnistää 5 ylimääräistä ilmaiskierrosta samalla kerroinarvolla.

Uudelleennäpsiminen palkita sinut
Mutta odota, koska Attack On Retro ei ole vieläkään valmis. Tämä on todella uusi online-kolikkopeli, joka antaa jatkuvasti, aina uudelleenpinnistä, jotka ovat mahdollisia tavallisen pelin jokaisen kierroksen jälkeen. Eri panoksilla voit maksaa siitä, että valintasi kela pyörii uudelleen, kun loput niistä pidetään paikoillaan. Jos olet vain symboli pois suuresta voitosta, tämä voi auttaa sinua pääsemään sinne. Vielä yksi asia. uudelleenkytkemisen aikana kiekolle voi ilmestyä jopa 3 Wildia ja voittoprosentti nousee 96,08 %:iin. Vain toinen tapa voittaa suuria, kun menet retrohyökkäykseen!